Nu iedereen plannen begint te maken voor de zomervakantie, wil de KNAS het BlueBiz programma weer onder de aandacht brengen. De KNAS heeft al ruim 3 jaar een account dat open staat voor iedereen, maar we merken dat er veel schermers (en familie) nog niet op de hoogte zijn en dat het dus nog niet optimaal gebruikt wordt.


**BlueBiz NL15273**


Het BlueBiz nummer kan door iedereen (dus vertel het je familie en vrienden!) gebruikt worden bij het boeken van een vliegreis bij KLM, Delta, Air France, Kenya Airways, Jet Airways, China Eastern of China Southern. Het maakt niet uit of je voor de KNAS reist of niet en of je lid bent van de KNAS of niet. Dit BlueBiz account kan gebruikt worden naast je Airmiles: als je beide in je profiel hebt staan, krijg jij de Airmiles en de KNAS de BlueBiz punten.


Waarom zou je dit doen? Het is een simpele manier om de KNAS te steunen. Elke reis die met BlueBiz geboekt wordt, levert punten op die de KNAS kan gebruiken voor de reizen van bijvoorbeeld scheidsrechters. Dit kan een behoorlijke besparing opleveren, wat betekent dat het vrijgekomen geld gebruikt kan worden voor andere zaken. Om een indruk te geven van de omvang: met slechts enkele deelnemers heeft dit programma vorig jaar een besparing van €2000 opgeleverd.


Voor de boeker levert het ook voordelen op: een betere stoel in economy, en voorrang bij het omboeken van gecancelde vluchten.


Als je het BlueBiz nummer (NL15273) toevoegt aan je KLM profiel, heb je er verder geen omkijken meer naar. Heb je net geboekt? Geen probleem: je kunt tot 6 maanden na het boeken het nummer toevoegen. Ook bij gebruik van een reisbureau kun je het account gebruiken. Als je het voor je zakenreizen wil gebruiken, vraag dan even bij je werkgever of het toegestaan is.
 

Kijk op www.bluebiz.com voor meer informatie.

Wij hopen op een ieder's medewerking om dit een enorm succes te laten worden.