In het weekend van 26 en 27 september zullen in Amsterdam de Nationale Kampioenschappen Schermen voor Senioren gehouden worden. In verband met de coronasituatie zullen er een aantal extra regels gelden.

Bij de toepassing van extra maatregelen wordt deze volgorde aangehouden:

  1. Veiligheidsregio protocol (bv. maximaal aantal mensen in de zaal)
  2. Nationaal protocol
  3. KNAS wedstrijdprotocol
  4. FIE

Omdat er een beperking is op het aantal aanwezigen en we hierdoor geen publiek in de zaal kunnen toelaten, zal de KNAS op de finaledag een livestream via Facebook en Youtube verzorgen, zodat iedereen op deze manier de finales kan volgen.

Lees het KNAS wedstrijdprotocol vooraf goed door, zodat je weet welke aanvullende regels gelden.

Beperking aantal aanwezigen
De volgende regels worden genomen om het aantal aanwezigen in de zaal te beperken:

  • Beperking van aantal coaches: per vereniging mag 1 coach per wapen per categorie in de zaal aanwezig zijn. Coaches moeten zich vooraf aanmelden via het volgende mail adres sistacup@gmail.com
  • Als een schermer geëlimineerd is, zal de schermer de zaal moeten verlaten. Wachten kan in de kantine van Zaal Zuid, in de kantine van het Frans Otten Stadion of in het Olympic Hotel (beide op loopafstand).
  • Bezoekers mogen niet in de schermhal of de tribune (de tribune is geen onafhankelijke ruimte).

Gezondheidscheck
Elke persoon die de accommodatie in wil is verplicht om het formulier “gezondheidscheck” in te vullen en bij aankomst af te geven aan de organisatie. Het formulier is beschikbaar op deze pagina en kan vooraf ingevuld worden.

Tot slot
De organisatie behoudt zicht het recht voor om na overleg met de Corona functionaris ter plaatse nieuwe maatregelen te treffen indien bovenstaande maatregelen niet toereikend zijn voor het waarborgen van de veiligheid van alle aanwezigen