Beste lezer,

Mijn naam is Ashley Ophorst en sinds enkele maanden ben ik werkzaam voor het bondsbureau van de KNAS. De KNAS is voor mij geen onbekende organisatie. Al 6,5 jaar maak ik ook deel uit van de PR-commissie. Mijn 'roots' binnen het schermen zijn te vinden in het studentenschermen. Toen ik ging studeren in Nijmegen volgde ik de beginnerscursus bij NSSV Don Quichote en raakte ik verliefd op de sport. Mijn voorkeurswapen is natuurlijk de floret ;-)

Mijn achtergrond ligt in communicatie (bachelor) en afgelopen zomer ben ik afgestudeerd van de master Olympic Studies, Olympic Education, Organization and Management of Olympic Events aan de International Olympic Academy en de universiteit van Peloponnesos in Griekenland.

Mijn vaste werkdagen voor de KNAS zijn de maandag en woensdag. Buiten deze twee dagen ben ik vanwege mijn andere baan minder goed bereikbaar. Voor de KNAS ben ik via ophorst@knas.nl of via +31642340974 bereikbaar. Dit telefoonnummer is tevens ook het nieuwe nummer om te bellen voor andere KNAS gerelateerde zaken.