Nu de vakantieplannen voor de zomer langzamerhand voor steeds meer mensen vorm begint te krijgen, wil de KNAS graag het BlueBiz-programma weer onder de aandacht brengen.

Wat is BlueBiz?
Bluebiz is het zakelijke loyaliteitsprogramma van KLM, Air France en partnerluchtvaartmaatschappijen. De KNAS ontvangt zogenoemde ‘blue credits’ over elke gemaakte vlucht met KLM, Air France of partners. Iedere credit staat gelijk aan één euro. Deze credits kunnen eenvoudig ingewisseld worden voor tickets.

Waarom zou je dit doen?
BlueBiz is een simpele manier om de KNAS te steunen. Elke reis die met BlueBiz geboekt wordt, levert punten op die de KNAS kan gebruiken voor de reizen van bijvoorbeeld scheidsrechters. Dit kan een behoorlijke besparing opleveren, wat betekent dat het vrijgekomen geld gebruikt kan worden voor andere zaken. Zo heeft de KNAS tussen 1 januari 2022 en 31 december 2023 ruim 1800 euro weten te besparen.

Voor de boeker levert het ook voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan een betere stoel in economy, maar ook voorrang bij het omboeken van gecancelde vluchten.

BlueBiz Nummer KNAS
Het BlueBiz nummer van de KNAS is NL15273

Het BlueBiz nummer kan door iedereen gebruikt worden. Vertel het dus ook zeker aan je familie, vrienden en kennissen. Het nummer kan gebruikt worden bij het boeken van een vliegreis bij KLM, Air France en de andere deelnemende luchtvaartmaatschappijen. Het maakt niet uit of je voor de KNAS reist of niet en of je lid bent van de KNAS of niet. Dit BlueBiz nummer kan gebruikt worden naast je Airmiles: als je beide in je profiel hebt staan, krijg jij de Airmiles en de KNAS de BlueBiz punten.

Als je het BlueBiz nummer (NL15273) toevoegt aan je KLM profiel, heb je er verder geen omkijken meer naar. Heb je net geboekt? Geen probleem! Je kunt tot 6 maanden na het boeken het nummer toevoegen. Ook bij gebruik van een reisbureau kun je het account gebruiken. Als je het voor je zakenreizen wil gebruiken, vraag dan even bij je werkgever of het toegestaan is.

Kijk op www.bluebiz.com voor meer informatie.

Wij hopen op iedereen zijn medewerking om het succes van BlueBiz voor de KNAS door te kunnen zetten.

Heb je vragen over BlueBiz? Stuur dan gerust een e-mail naar info@knas.nl