Wij hebben voor u, als bezoeker van deze website, in samenwerking met het Atlantic Hotel een aantrekkelijke aanbieding samengesteld.

Indien u dit arrangement reserveert kunt u de finale aanschouwen van het NK schermen in het Atlantic Hotel op 10 juni 2006. Deze dagen kunt u tevens genieten van rust & luxe op de mooiste strandlocatie van Nederland.

De Finale van het NK schermen bijwonen en genieten van rust & luxe op de mooiste strandlocatie van Nederland!

Wij hebben voor u, als bezoeker van deze website, in samenwerking met het Atlantic Hotel een aantrekkelijke aanbieding samengesteld. Indien u dit arrangement reserveert bent u finale van het NK schermen aanwezig op 10 juni 2006 en kunt u genieten van rust & luxe op de mooiste strandlocatie van Nederland.

Het Atlantic Hotel bevindt zich in Beach Resort Kijkduin bevindt zich vlak onder Scheveningen. Door de unieke ligging van het hotel heeft u de mogelijkheid om samen met uw partner, vrienden of familie te genieten van comfort en luxe in een stijlvolle ambiance. Iedere kamer beschikt over een balkon met een uniek uitzicht, een royaal tweepersoonsbed waarin slapen een genot zal zijn en een ruim bad met douchegelegenheid.

In het ? la carte Restaurant Nautilus kunt u naast de uitstekende cuisine, ook genieten van een betoverend uitzicht over de duinen en de Noordzee. Ontbijt wordt geserveerd in onze Brasserie L\'Amiral en in de sfeervolle bar kunt u genieten van een drankje en lichte lunchgerechten. Voor optimale ontspanning kunt u gebruik maken van ons verwarmd binnenzwembad, sauna en Turks stoombad.

Tal van mogelijkheden ter ontspanning vindt u ook in de directe omgeving van het hotel: lekker uitwaaien op het strand, een lange duinwandeling maken, de historische stadscentra van Delft of Leiden bezichtigen of winkelen in de binnenstad van Den Haag. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ontspannen te lunchen of dineren bij ??n van de restaurants op de boulevard van Kijkduin.

Het arrangement bestaat uit:

  • 2 overnachtingen in een ruime Comfort kamer met adembenemend uitzicht over de ongerepte duinen en Noordzee;
  • 2 maal luxe ontbijtbuffet voor 2 personen;
    (TIP: voor slechts ? 7,- extra per keer kunt u het ontbijt ook door ons op de kamer laten bezorgen!)
  • gratis toegang tot het Holland Casino;
  • gedurende het gehele verblijf maakt u kosteloos gebruik van ons verwarmde zwembad, Turks stoombad en sauna.

U betaalt voor dit geheel verzorgde 3-daagse arrangement voor twee personen in plaats van ? 396,- slechts ? 215,-
(Dit arrangement is geldig tot 30 juni 2006)

Voor meer informatie over het Atlantic Hotel kunt u terecht op www.atlantichotel.nl

Hier vindt u tevens meer informatie over Den Haag en Beach Resort Kijkduin. Uiteraard kunt u ook direct telefonisch contact opnemen met het Atlantic Hotel: (070) 448 24 82 onder vermelding van "Aanbieding NK Schermen".