De KNAS heeft een selectie van de cadetten en junioren uitgenodigd voor een sabeltraining op Papendal onder leiding van me. Georges Dérop.

De KNAS heeft een selectie van de cadetten en junioren uitgenodigd voor een sabeltraining op Papendal onder leiding van me. Georges Dérop. De jeugdige sabelschermers zijn verheugd dat hun ontwikkeling op deze manier een extra impuls krijgt. De training vindt plaats van 7 tot en met 12 augustus en wordt gevolgd door drie terugkomdagen op 8 september, 20 oktober en 10 november. Op 24 november zullen deze trainingen worden afgesloten met een A-juniorenwedstrijd in Dormagen. Me. Georges Dérop heeft een A- en een B-selectie samengesteld. De A-selectie zal de gehele training volgen, terwijl de B-selectie uitgenodigd is voor 12 augustus en voor de terugkomdagen.

Voor de A-selectie zijn uitgenodigd: Jamie van Dongeren, Robbert Goossens, Thom Schipper en Rémy de Rop van Déropement, Bas Bremer, Ivo Slagers en Béla Roesink van Deventer SV en André Duijkers van Valiant.

Voor de B-selectie zijn de volgende schermers uitgenodigd: Mike Goedhart, Thierry de Rop, Rik Adema, Bob van Leerdam en Bas van 't Hoof van Déropement, Wouter Roetert en Mark Top van Deventer SV, Kayli Hensen en Wouter Koole van Rapier, Floortje Verdouw van Scaramouche en Jeroen Woltjes en Mark Verkruissen van Surtout.

Verder wordt de jonge senioren ook de kans geboden om op de op de terugkomdagen mee te sparren. Schermers als Bonnie van Vuuren – Mas Incontro, Nienke van der Werff – Pallos, Nico Speelman en Long Li Wang – Delft Fencing Club, Pascal Vrijheid – Valiant en Jorn Scharff – Deropement zijn dan van harte welkom.

Mochten er (sabel)schermers meer informatie willen dan kunnen ze contact opnemen met het bestuurslid voor Topsport..