Het is kikken als ze in Londen het Wilhelmus voor je spelen

Zondag gaven maar liefst 12 Nederlanders acte de presence tijdens de ‘Leon Paul Cup’ satelliet A toernooi heren floret. Van de 108 deelnemers lag het drietal Engelen, Stijlaart en Combé meteen op ramkoers en wisten zich bij de 16 beste schermers te plaatsen. Gerben en Mats behaalden respectievelijk een 10e en 12e plaats in het algemeen klassement.

Sebastiaan Combé die, de dag ervoor tijdens de Eden Cup, de junioren van Scaramouche begeleidde, was in topvorm, wist tot de finales door te dringen en won goud!
Volgens zijn trainer Arvid Oostveen een prestatie van formaat, een dergelijk groot toernooi winnen in het buitenland is niet niks.
Eden Cup Londen
Aan het junioren wereldbekertoernooi heren floret ‘Eden cup’ op zaterdag 21 oktober in Londen namen 6 Nederlandse floretschermers deel. Yoram Schippers, Martin Remijn en Mats Stijlaart plaatsten zich voor de eliminatieronden. Mats Stijlaart eindigde als beste Nederlandse junior in het klassement.
Overige Nederlandse deelnemers:Martijn de Haas, Gerben Engelen en Toby Gerritse.