In het weekend van 6 en 7 november 2021 vindt in Herten (Roermond) het Nationaal Kampioenschap voor Veteranen plaats. Het toernooi wordt mede georganiseerd door s.v. Elan.

Locatie:

Sporthal Herteheym
Putkamp 6
6049 AK Herten

De convocatie vindt u hier

Wedstrijdschema

Eerst wordt geschermd om het algemeen kampioenschap per wapen en geslacht. Mogelijk worden dames en heren in de voorronde samengevoegd.
Na het algemeen kampioenschap wordt geschermd om de 4 kampioenschappen in de leeftijdscategorieën (dames en heren apart). Het precieze wedstrijdschema zal voor het begin van elk
wapen bekend worden gemaakt.

Corona-maatregelen (stand van zaken 2 november 2021)

In overeenstemming met de regels die op 2 november zijn aangekondigd, is op het NK Veteranen het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs (QR code) verplicht voor alle deelnemers (schermers, scheidsrechters, DT en vrijwilligers), en ook voor publiek van 18 jaar en ouder. Zonder dit bewijs is toegang tot de sportlocatie niet toegestaan.

Als de situatie rond Corona voor 6 november verandert, kunnen de maatregelen in de zaal en op de tribunes worden aangepast. Lees daarom kort vóórdat u naar Herten komt het Corona-wedstrijdprotocol van de KNAS