Op 19 april aanstaande organiseert de KNAS wederom een discussieavond. Op deze avond, die toegankelijk is voor afvaardigingen van verenigingen, persoonlijke leden en commissieleden, wordt informatie gegeven over het beleid van de KNAS en is er de mogelijkheid om vragen te stellen en meningen te geven. 

Vanaf 18.30 uur is de zaal open en het programma start om 19.00 uur. E.e.a. zal naar verwachting tot 21.30 uur duren. Voor deze gelegenheid is een mooie, sportieve omgeving gekozen, namelijk het K.N.V.B. Sport- en conferentiecentrum. Onze zaal is in het trainingscentrum. 

Tot en met 10 april kan men zich aanmelden en onderwerpen voor de agenda aandragen. In twee bijgevoegde bestanden ziet u de uitnodiging en de routebeschrijving. 

 

Beste allen,

Er is slechts een klein aantal aanmeldingen voor de discussiedag maar er is wel een groot aantal onderwerpen aangeleverd. We hebben deze opgenomen in de agenda. Deze agenda maken we hierbij vast kenbaar. Mochten op basis van deze agenda mensen zich nog willen aanmelden dan kan dit via secretaris@knas.nl.  

- Teun Plantinga

Oscar; ik zit ook net in Curacao, dus dan kunnen wij daar met zijn tween discussieren :-)

Bert van de Flier