Beste schermers, trainers en ouders,

Op vrijdag, 28, zaterdag 29 en zondag 30 december zal in Amsterdam en Alkmaar de derde Nationale Trainingsstage floret van het seizoen 2012-2013 worden georganiseerd. De stage is bedoeld voor zowel benjamins/pupillen (alleen zaterdag) en cadetten/junioren/senioren (vrijdag, zaterdag en zondag). In de bijlage de officiële uitnodiging en het volledige programma voor de stage.

De stages zijn bedoeld om meer gezamenlijke trainingsmomenten te creëren voor de nationale floret top/subtop en talentvolle jeugd en worden geleid door Andrea Borella, hoofdtrainer van het floret begeleidingsteam, in samenwerking met de Nederlandse talenttrainers.

Wij zijn inmiddels met veel wedstrijdschermers en coaches in contact maar natuurlijk kan het zijn dat we schermers over het hoofd zien, met name bij de benjamins/pupillen. Wij nodigen daarom de trainers uit om schermers voor te dragen. Dit kan bij het begeleidingsteam via nationale.trainingsstage@gmail.com. Het begeleidingsteam bespreekt onderling of de stage geschikt is voor een schermer, gebaseerd op o.a. ambitie, trainingsarbeid, vaardigheid en wedstrijdervaring.

Gedurende de stage zijn de trainers van harte welkom om aanwezig te zijn. We hopen op een enthousiaste opkomst!

Met sportieve schermgroet,

Andrea Borella en het KNAS floret begeleidingsteam