Beste schermers,

Na een jaar van intensieve voorbereidingen en maanden hard werken is het dan zover. De nieuwe website van de KNAS is in de lucht. De website is compleet vernieuwd. Het geeft een betere invulling aan onze missie door het beter kunnen bereiken van de leden en andere geïnteresseerden en eenvoudig te vinden informatie te bieden.

Nieuw zijn de uitgebreide interactiemogelijkheden, van fora en blogs tot de mogelijkheid van het plaatsen van reacties bij de nieuwsberichten gekoppeld en de verschillende interessegebieden. Of u nu scheidsrechter bent, bestuurslid van een vereniging of wedstrijdschermer, uw inlogprofiel toont die berichten die u wilt zien. Ook is er een volledige integratie van wedstrijdinformatie (voorheen te vinden op de Nahouw) en ranglijstinformatie. Hoewel de nieuwe website een feit is, gebeurt achter de schermen nog veel meer. Zo wordt de ledenadministratie online beschikbaar gemaakt en geïntegreerd met de nieuwe website. Zo op het eerste gezicht ziet u daar nog niet veel van, maar te zijner tijd, zullen de gebruikersnamen gekoppeld worden aan de ledendatabase en kunt u zelf uw lidmaatschapsinformatie inzien.

Meer dan ooit, zal van u met uw reacties, inzendingen en discussies verwacht worden bij te dragen en het vormgeven van een actieve schermgemeenschap.

Ik wens u veel plezier met het ontdekken van de mogelijkheden van de nieuwe website.

Etienne Van Cann