Indra Angad-Gaur bij beste 32

Floretschermster Indra Angad-Gaur is bij de Spelen in Beijing bij de beste 32 terecht gekomen. Daarvoor boekte Indra in de eerste ronde een fraaie overwinning op de Egyp[tische Eman El Gammal. Het werd 13-4 voor Indra.
In de tweede ronde trof Indra de Italiaanse Margherita Granbassi. Deze oud-wereldkampioene was dit keer te sterk voor Indra. Granbassi won met 11-6. Daarmee was het Olympisch toernooi voor Indra afgelopen.

Bas Verwijlen 8e in Beijing

Degenschermer Bas Verwijlen is vandaag bij de Olympische Spelen als achtste geeindigd. Na een bye in de eerste ronde, versloeg de Ossenaar met verve de gedoodverfde kampioen Wang Lei met 15-10. In de tweede ronde versloeg hij de Zwitser Michael Kauter: 15-12. In de kwartfinale bleek de latere Olympisch kampioen, de Italiaan Matteo Tagliariol te sterk: 15-11.

Niets meer missen tijdens Olympische Spelen: Maar liefst 13 live-kanalen via www.nos.nl

Begin augustus gaat de nieuwe site voor de Olympische Spelen in Peking de lucht in. Bezoekers van deze site weten één ding zeker: ze hoeven niets te missen. Tijdens de Spelen biedt de NOS op internet tegelijkertijd maar liefst 13 verschillende live TV-kanalen aan vanuit Peking; Nederland 1 en 12 directe live-kanalen.