Nieuwe informatieplicht voor sportverenigingen!

Op 5 oktober 2010 heeft de Eerste Kamer een nieuw wetvoorstel aangenomen. Het voorstel ziet hoofdzakelijk op de stilzwijgende verlenging en opzegtermijn bij lidmaatschappen, abonnementen en overige overeenkomsten. Daarnaast legt het voorstel de specifieke plicht op aan (sport)verenigingen om leden te informeren over de wijze van opzegging van het lidmaatschap.

Bondscoach Degen en KNAS gaan uit elkaar

Noodgedwongen neemt KNAS afscheid van bondscoach Roel Verwijlen. Verwijlen, al sinds begin jaren '90 voor de KNAS actief in verschillende rollen was vanaf 2002 bondscoach degen. Met o.m. een bronzen medaille bij de WK in 2005, vele goede resultaten bij Wereldbekers en een top 8 positie bij de Olympische Spelen van Beijing behaalde hij zijn beste resultaten met zijn zoon Bas Verwijlen. Het

13 november informatie en discussiedag - verslag geplaatst

Op 13 november organiseert de KNAS voor haar verenigingen en commissieleden een informatie en discussiedag. De uitnodiging treft u hierbij in PDF formaat bij dit artikel aan. Deze is ook op te vragen via Info@knas.nl Aanvang is 13.00 uur en de bijeenkomst zal in totaal drie uur duren. Deze dag wordt gehouden parallel aan het Sista-toernooi op:

Teun Plantinga neemt afscheid van Nederlandse Handboog Bond

De Nederlandse Handboog Bond en haar directeur, Teun Plantinga, hebben in gezamenlijk overleg besloten hun samenwerking per 31 december 2010 te beeindigen. Zij hebben een verschil van inzicht in het te voeren beleid voor de NHB. Teun Plantinga blijft wel werkzaam als directeur voor de KNAS. De KNAS zal voorlopig ook gebruik blijven maken van faciliteiten van het bondsbureau in Rosmalen maar beraadt zich op mogelijke andere samenwerkingsverbanden in de toekomst.