Schermleraren in spe opgelet!!!

Er start weer een opleiding sportleider 2 (Zaalassistent) in januari 2010. Jullie kunnen je vanaf dit moment opgeven voor deze opleiding.

De opleiding wordt gegeven op 4 hele zaterdagen, te weten op 16/1, 13/2, 13/3 en 10/4 in sporthal de Zebra te Gouda. De opleiding kost EUR 200, waarvan 1/3 wordt betaald door de KNAS indien de opleiding met succes wordt afgerond!

Scherm-Oscars 2009

De Scherm-Oscars worden per kalenderjaar uitgereikt in een 6-tal categorieën : beste schermer, beste schermster, beste schermploeg/vereniging, beste trainer/coach, talent van het jaar en veteraan van het jaar. Nominaties kunnen alleen ingediend worden voor uitmuntende of bijzondere schermprestaties in 2009. Daarnaast is er ook een 7e, de carrière Scherm-Oscar.

George Derop wint NLcoach Support prijs

Op 9 oktober 2009 vond, in Hotel en Congrescentrum Papendal, het Nationaal Coach Congres 2009 plaats. Daar werd o.a. voor de derde keer de NLcoach Support Prijs uitgereikt. Met deze prijs biedt NLcoach 3 talentvolle coaches de kans om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Een van de winnaars, Georges Derop kreeg, uit handen van Joop Alberda, een cheque van €2.500 uitgereikt waarmee zijn zelf ontworpen programma kan worden uitgevoerd.