Presentatie selectie Nederlands Degenteam

Zoetermeer, 27 november 2015 – De selectie van het Nationaal Degenteam 2015/2016 is bekend. De negen deelnemers maken onderdeel uit van een brede groep schermers die onder leiding van bondscoach Gabor Salamon participeren in een nieuw nationaal trainingsprogramma. Hiermee verstevigt Nederland haar positie als schermland op het wapen degen. 

Benut de aanwezige kennis, ervaring en het enthousiasme in de vereniging!

De Koninklijke Algemene Nederlandse Schermbond (KNAS) is samen met SBN (squash), NTTB (tafeltennis), Nevobo (volleybal), NJBB (jeu de boules) en NBB (basketball) de bestuurdersacademie gestart. Het doel van de bestuurdersacademie is verenigingsbestuurders sterker te maken. Bij de academie staat elk kwartaal in het teken van een relevant thema voor bestuurders en dit

Frantisek Janda plotseling overleden.

Hedenmorgen om 4.30 ontving ik het bericht dat Frantisek Janda tijdens een vlucht van Praag naar Tokyo was overleden als gevolg van een hartaanval. Franzi onze altijd opgewekte EFC voorzitter is er niet meer. Hij is maar 48 geworden. Gedurende een groot aantal jaren heb ik het genoegen gehad om met Franzi samen te werken en ik denk dat we hem allemaal gaan missen.