Sabeltrainingskamp

Beste sabelschermers en leraren,

Schermvereniging Deropement  organiseert voor de 2de maal een trainingskamp voor sabelschermers in onze schermzaal met vier vaste schermlopers. Ook schermleraren willen wij van harte uitnodigen om een kijkje te nemen in de schermzaal maar vooral ook te proeven van de sabelmethode van Maître Dérop.

WK 2014 Dag 5

Laatste voorbereidingen voor de finaledag degen morgen. Aan het einde van de ochtend naar de trainingszaal voor een lichte training. Bas alleen wat opwarmen, rekken en een massage van fysio Pieter van Gilst; Tristan en Tom allebei een korte les van Gabor Salomon en even wat sparren.

's Middags bekeek Bas samen met Gabor de beelden van zijn schermen in de poule

WK 2014 Promo

De Nederlandse schermers Bas Verwijlen, Tristan Tulen en Tom Bontes vliegen a.s. maandag 14 juli naar Kazan, Rusland voor de Wereldkampioenschappen Schermen 2014.

Zij zullen bij het WK zowel individueel als tijdens het teamevent in actie komen.

De delegatie bestaat verder uit Chef de Délégation Koen Sizoo,

Geïntegreerd toernooi "voetgangers" versus rolstoelschermers smaakt naar meer

Vorige week vond het Muggenequipe Toernooi in Haarlem plaats. Dit keer werden ook de rolstoelschermers uitgedaagd om deel te nemen, wat een groot succes werd. In totaal schermden vijf rolstoelschermers mee tijdens het toernooi. De valide schermers die binnen het vakjargon van de rolstoelschermers "voetgangers" worden genoemd, hadden erg veel plezier en kwamen tot de