NK Senioren

De Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren worden georganiseerd in samenwerking met sv. Tréville. Deze vinden plaats in het weekend van 29 en 30 juni 2024 in Amstelveen.

Locatie
Emergohal
Langs de Akker 3
1186 DA Amstelveen

Telefoonnummer wedstrijdleiding (op beide dagen tussen 07:30 en 19:00 uur): 06 4234 0974.

Het toernooi om de Nederlandse Kampioenschappen individueel 2024 vindt gespreid plaats op 2 dagen.

Training FencingTime en wedstrijdleiding

In Nederland organiseren we (in een niet-Coronajaar) zo'n 10 toernooien per jaar. Veel van die toernooien werken tegenwoordig met FencingTime, andere gebruiken En Garde of andere systemen. De KNAS heeft een licentie voor FencingTime die beschikbaar is voor toernooien die onder auspiciën van de KNAS worden georganiseerd.

Contact

Bondsbureau
Voor al uw vragen omtrent de bond, schermverenigingen in de buurt of andere algemene schermzaken, kunt u contact opnemen met het bondsbureau:

Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond
​Postbus 2650
3430 GB Nieuwegein
Tel: +31 (0)6 - 4234 0974
Email: info@knas.nl

Bezoekadres:
Kelvinbaan 48, 3439MT Nieuwegein

IBAN bankrekeningnummer: NL63 ABNA 0434 5645 67

KvK nummer: 40409378

Import inschrijvingen uit Nahouw

Het is voor wedstrijdorganisaties mogelijk om de aanmeldingen voor hun wedstrijd in de Nahouw op te halen. De meeste wedstrijdprogramma's hebben een mogelijkheid om die te importeren. Dit is zeker het geval voor Fencing Time of Engarde. Voor het gebruik van Fencing Time kunt u een tijdelijke licentie aanvragen bij de commissie KNAS-wedstrijden, ondersteuning en ranglijsten via het e-mail adres

Schermpaspoort

Het schermpaspoort is een boekje waarin je alle relevante gebeurtenissen uit jouw schermleven kunt noteren, zoals deelname aan wedstrijden, resultaten, diploma's en traingsstages. Het is bedoeld voor alle schermers, maar vooral jeugdschermers houden het bij. 

Hoe werkt dit bij een toernooi?
Bij het aanmelden op een toernooi lever je het schermpaspoort in bij de organisatie. Zij noteren het toernooi en zetten een stempel. Na afloop van het toernooi kun je het weer ophalen. Als de uitslag bekend is kun je het behaalde resultaat invullen. 

Let op! 25 Maart : Poule van de Maand | Nationale Training

De eerstvolgende editie van de Poule van de Maand Nieuwe Stijl zal deze maand niet op de gebruikelijke tweede woensdag van de maand plaatsvinden maar op woensdag 25 maart. Dit in verband met een trainingskamp van de Nationale Degenselectie.

Op woensdag 25 maart zal de gehele nationale degenselctie aanwezig zijn.

Geïntegreerd toernooi "voetgangers" versus rolstoelschermers smaakt naar meer

Vorige week vond het Muggenequipe Toernooi in Haarlem plaats. Dit keer werden ook de rolstoelschermers uitgedaagd om deel te nemen, wat een groot succes werd. In totaal schermden vijf rolstoelschermers mee tijdens het toernooi. De valide schermers die binnen het vakjargon van de rolstoelschermers "voetgangers" worden genoemd, hadden erg veel plezier en kwamen tot de

Pages

Subscribe to Wedstrijdorganisatie