De Gezonde Sportkantine

Bij ruim 25.000 verenigingen komen wekelijks miljoenen mensen. Sporten zorgt voor ontspanning, plezier en is onderdeel van een gezonde leefstijl. Maar alleen sporten is niet voldoende, ook een gezond voedingspatroon is belangrijk.

Na het sporten komen sporters vaak bijeen in de kantine of het clubhuis om wat te eten of te drinken. Het huidige assortiment in de meeste sportkantines

KNAS Kaderdag 2015

Wil je meepraten over de ontwikkeling van het schermen in Nederland dan is de kaderdag op 3 mei in het denksportcentrum De Hommel in Utrecht de 'place to be’.

 

In de OCHTEND komen alle commissieleden van de KNAS bij elkaar om de resultaten van afgelopen jaar te vieren, acties voor komend jaar te presenteren en de knelpunten te bespreken.

 

Nieuwe opleiding tot schermleraar Niveau 2 t/m 4

Op 27 juni 2015 start er weer een nieuwe opleiding voor schermleraren.

Er is een 1 jarige opleiding voor niveau 2. Hier leiden wij je op voor assistent van de schermleraar.

Niveau 3 en 4 duren in toaal 2 jaar.

1 x per maand is er een opleidingsdag (veelal op de zaterdag) De verdere opleiding zal grotendeels op de club plaatsvinden.

15 april: 18u30 Nationale Centrale Training | Poule van de Maand

 

De komende editie van de Nationale Centrale Training | Poule van de Maand zal op woensdag 15 april plaatsvinden. De nationale degenselectie zal ook weer aanwezig zijn. Schermers op de degen die serieus meedoen aan wedstrijden (vanaf Cadetten) zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.

De deelname is kosteloos