Zet uw vrijwilligers in het zonnetje !

In de week van het applaus staat het bedanken van vrijwilligers centraal. De week vindt plaats van 11 tot en met 18 september. Gedurende deze week geven (vrijwilligers)organisaties, instellingen en bedrijven in Nederland hun vrijwilligers op eigen wijze een applaus.

Zet ook uw vrijwilligers van uw schermclub in het zonnetje en organiseer een applaus. Een applaus kan bijvoorbeeld plaatsvinden tijdens de training of bij de opening van het seizoen.

Ed Kooiman overleden

Vorige week is Ed Kooiman overleden. Ed was oud-voorzitter van Zaal Verwijlen, het tegenwoordige SV ArgOss. 

Oudlid Harry Hoornweg herinnerd zich:

"Tijdens de aankoop van de schermzaal was Ed de persoon die alle partijen bijeen heeft gebracht.

Ook de leden vergadering,de Dutch open,zaal aankleding behoorden

Achtste finale eindstation Verwijlen bij Universiade

Bas Verwijlen is 10e geworden bij de Universiade in Shenzhen. Nadat hij in de voorrondes 5 van de 6 partijen wist te winnen kwam hij als 7e geplaatst op het tableau. Daarin moest hij, na twee overwinningen, in de achtste finale uiteindelijk één punt toegeven op de Oekrainer Herey.

Het Goud ging naar de Hongaar Szenyi die in de finale de Fransman Marchal versloeg.

Bas Verwijlen draagt Nederlandse vlag bij opening Universiade

Schermer Bas Verwijlen heeft de eer gekregen om de Nederlandse vlag te dragen tijdens de opening van de Universiade in Shenzhen.

De Universiade zijn de Olympische Spelen voor studerende topsporters. Bas won een maand gelden nog de zilveren medaille op het EK en heeft een nominatie voor de OS in Londen binnen.