Equipe Cadetten Floret Dames

Drukke dag vandaag. Hoofdmoot van de aandacht ging naar het meiden cadetten equipe. Ze startten en eindigden als tiende. Er is nog veel werk te doen, maar wel werk waar we met goede hoop aan beginnen. Belangrijke ervaring is met name opgedaan door eerstejaars cadetten Elize en Myrthe. Zoals het er nu uitziet kunnen zij de komende twee jaar een belangrijke basis vormen voor toekomstige equipes.

Achter de schermen - EK Jeruzalem dag 1 door Chef de Délégation Matthijs Rohlfs

Vandaag de eerste Nederlandse schermers van het Ben Gurion vliegveld in Tel Aviv opgehaald. Elisha Yuno, Job de Ruiter en Olivier de Jong kwamen rond drie uur 's middags aan. De waarde van mijn Israëlische vriendin Dorin voor de delegatie was op dat moment al duidelijk. Terwijl de jongens zich van het vliegtuig naar de aankomsthal begaven was Dorin al aan het bellen met de reisorganisatie. De beloofde informatiestand voor de shuttles was nergens te vinden. In de

EK Jeugd 2014

Van 22 februari tot en met 4 maart vinden de Europese Jeugd Kampioenschappen plaats in Jeruzalem. De Nederlandse delegatie wordt vertegenwoordigd op de wapens floret en degen. Tijdens het toernooi zullen er updates over de prestaties van de schermers gegeven worden. 

Het schema ziet er als volgt uit:

Sportimpuls 2014 opengesteld voor lokale sport- en beweegaanbieders

Vanaf vandaag kunnen lokale sport- en beweegaanbieders via de Sportimpuls subsidieaanvragen indienen. De Sportimpuls maakt deel uit van het VWS-programma Sport en Bewegen in de Buurt en is bedoeld voor sport- en beweegaanbieders die de ambitie hebben om meer mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden.

Pages