Coupe Curaçao 2011

Afgelopen paasweekend werd op Curaçao voor de 3e keer de Coupe Curaçao gehouden.

Dit is een internationaal schermtoernooi voor veteranen (40+)

De Nederlandse afvaardiging bestond uit : Lisa Bergsma (SD), Michèle Jonkhout (DD), Siem Kamp (DH) en Oscar Kardolus (SH). Bert vd Flier was ook op vakantie op het eiland er werd prompt benoemd tot lid van het DT.

De begroting 2011.

 Het heeft even geduurd, maar nu is er voldoende informatie voorhanden om een begroting aan te kunnen bieden die vrijwel zeker niet significant hoeft te worden aangepast.

Onderstaand treft U de inkomsten en uitgaven aan zoals wij die verwachten voor dit jaar.

Gelet op het feit dat het jaar al weer even bezig is lijken de bedragen voldoende om onze doelstellingen te halen. Ook al willen wij altijd graag meer doen, maar " je kunt het geld maar 1 keer uitgeven".

 

Stéphane Ganeff wint Sportprijs Zoetermeer

Tiidens het Sportgala van 14 maart j.l. kreeg een verraste Stéphane Ganeff de Sportwaarderingsprijs 2010 van de gemeente Zoetermeer uitgereikt. In de bomvolle Stadsschouwburg ontving hij de daarbij behorende sculptuur en oorkonde uit handen van de wethouder Sport Mariëtte van Leeuwen.

Aan de 52-jarige Stéphane werd deze onderscheiding voor zijn nationale- en

Nieuwe samenwerking krijgt vorm.

De samenwerking met de Nederlands Handboog Bond en Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond die op 1 januari 2004 van start ging wordt op 1 juni 2011beëindigd. Hiermee komt een eind aan de samenwerking die op 1 januari 2004 begon. Ook het bondsbureau zal verhuizen naar een nieuwe locatie, de medewerkers van de NHB die ons ondersteunden blijven werkzaam voor de NHB. Alleen de directeur van de KNAS, Teun Plantinga, blijft voor ons werken en dat is goed nieuws omdat we zo continuiteit veiligstellen en ook in de nieuwe