Karen Kaptein gaat de PR voor de KNAS verzorgen.

Wij zijn heel blij dat we Karen Kaptein bereid hebben gevonden om de PR werkzaamheden van de KNAS te gaan verzorgen. Karen zal zich concentreren op de KNAS website en de online en papieren lokale en landelijke media.

Bij Holland Schermen was Karen tot voor kort als voorzitter onder andere actief om de lokale media te interesseren voor de schermsport. Dat is zeer goed gelukt. We hopen dat de komende jaren de lokale en landelijke media meer ruimte en tijd reserveren voor het schermen, aan Karen zal het niet liggen.  

Knap werk in Berlijn.

Met 244 schermers uit 32 landen was de Witte Beer van Berlijn wederom sterk bezet. Het is nu tevens een wedstrijd in het < 23 circuit.  Bas Verwijlen en Tristan Tulen kwamen beide bij de laatste 8 waarmee Tristan tevens 3e werd in het <23 circuit. Mijn gelukwensen aan beiden. Van Bas mag je als wereldranglijstaanvoerder wel wat verwachten, maar je moet het toch maar weer iedere keer waarmaken om bij de besten te zitten. Tristan bewijst dat hij in rap tempo de aansluiting met de wereldtop aan het maken is. Graag wil ik ook

2012 JWK Moskou
Beste schermers,

Op deze pagina vind je informatie over het WK voor cadetten en junioren  dat vanaf 31 maart in Moskou, Rusland zal worden gehouden. Updates en wedstrijduitslagen worden op deze pagina geplaatst. Ook op de website van de organisatie is meer informatie te vinden.

Kwalificatie:
De ranglijst van 19 februari is leidend in de kwalificatie