Selectie Europese Jeugdkampioenschappen Novi Sad is bekend

Van 28 februari tot en met 9 maart 2016 vinden in Novi Sad, Servië de Europese Jeugd Kampioenschappen schermen plaats. De KNAS is verheugd om te kunnen melden dat op voordracht van bondscoaches Andrea Borella (floret) en Gabor Salamon (degen) de volgende schermers Nederland zullen vertegenwoordigen op dit EK:

 

Medailleregen voor Elke van Achterberg bij WK Rolstoelschermen U17 - U23

Terwijl de meeste schermers in Nederland zich opmaken voor kerst en de traditionele trainingskampen van de december-maand op het punt van beginnen staan, vindt aan de andere kant van de wereld in Sharjah (Verenigde Arabische Emiraten) het WK Rolstoelschermen U17 en U23 plaats. Namens Nederland neemt Elke Lale van Achterberg deel aan dit WK. 

Uitnodiging informatieavond Nationaal Trainingsprogramma degen

Op woensdagavond 9 december vanaf 19.30 organiseert de KNAS een bijeenkomst omtrent het Nationaal Trainingsprogramma voor degen. Tijdens de informatieavond zullen bestuurslid topsport Etienne van Cann en bondscoach Gabor Salamon het programma verder toelichten. De afgelopen maanden hebben schermers al kennis kunnen maken met het programma en de lesmethoden van de