Bezoek een bevriende club, of scherm af en toe tijdens de vakantie.

Tijdens de laatste ALV deed Nathalie van der Putten het voorstel om te inventariseren waar men af en toe terecht zou kunnen als de eigen club gesloten was, dan wel omdat men eens met een paar anderen wilde schermen.

Bij deze dus het verzoek aan alle verenigingen die de deuren ook openstellen voor leden van een andere vereniging om aan te geven wanneer, waar en wat de

Foto's NJK2012

In Alkmaar kwamen dit jaar een record aantal jonge schermers bijeen om te strijden voor het Nederlands Jeugd Kampioenschap. Gedurende twee dagen mocht vereniging HollandSchermen gastheer zijn voor zoveel enthousiaste mensen. Namens de KNAS waren Martin Ariaans, Oscar Kardolus en Anton Oskamp aanwezig om zorg te dragen voor een vlekkeloos schermprogramma.

Schitterende Nederlandse Jeugd Kampioenschappen, bedankt Holland Schermen

Dit weekend zijn de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen geschermd in Alkmaar. De ambities waren groots, en zijn waargemaakt. Wat is het mooi en leuk om te zien dat wij in Nederland het NJK zo kunnen organiseren! En wat goed dat alle moeite die Holland Schermen in het organiseren beloond is met een record aantal inschrijvingen en deelnemers.

Pages