KNAS interviewt: de initatiefnemers van SchermCentrum Noord

Zaterdag 20 juni is de dag van de officiële opening van SchermCentrum Noord in Groningen. Hoog tijd om de initiatiefnemers van dit project: Lammert Van Kammen en Aagje Split te interviewen. KNAS sprak laatstgenoemde Aagje Split over hun kennismaking met de schermsport, de behoefte aan een nieuwe schermzaal in Groningen en hun toekomstplannen.

Uitnodiging: opening SchermCentrum Noord op zaterdag 20 juni

Aanstaande zaterdag 20 juni opent SchermCentrum Noord in Groningen officieël haar deuren. Na meer dan zes maanden hard werken is het centrum nu voltooid. Met 16 lopers, een fitnessruimte en vergaderaccommodatie is een bezoek aan SchermCentrum Noord absoluut de moeite waard. Schermend Nederland is dan ook van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op:

HollandSchermen trekt veel bezoekers

Meer dan 1500 bezoekers trok de Nieuwe Meent in Alkmaar tijdens “De dag van Bouw” op zaterdag 13 juni. In dit sportcomplex betrekt HollandSchermen aan het eind van dit jaar een splinternieuwe, volledig ingerichte schermzaal. Ondanks dat een groot deel van de vereniging present was bij het NJK in Duiven waren er namens HollandSchermen 16 vrijwilligers aanwezig

De Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2014/2015, gehouden op 13 en 14 juni te Duiven, waren succesvol en bijzonder.

De Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2014/2015, gehouden op 13 en 14 juni te Duiven, waren succesvol en bijzonder.

Mooie en goede prestaties zijn geleverd door de Nederlandse jeugd-schermers, de deelnemers kunnen hun resultaten aflezen op de Nahouw.

Pages